Proef de sfeer van Kroatië
Kroatie
Kvarner- kvarnerski zaljev

Kvarner is de regio van Kroati√ę war de som der delen absoluut meer is dan het geheel. Vooral de natuur in dit gebied is betoverend. Er liggen 2 natuurparken en maar liefs 4 nationale parken in Kvarner waarvan er √©√©n onder de bescherming van UNESCO valt, de Plivice meren. Naast het vele natuurschoon is het er ook aan de kust mooi en telt de regio vele leuke dorpjes en pittoreske stadjes.

In nationaal park Velebit is een bergachtig gebied. Ook nationaal park Paklenica is bergachtig. Plitvice is een stukje paradijs in Europa. Plitvice is vooral bekend om haar meren en watervallen. Door de kleur van het water lijkt het of je je op een tropisch eiland bevindt. In de tropisch blauwe meren leven vele vissoorten. Het park bestaat niet alleen uit meren en watervallen. Het grootste gedeelte bestaat mooie bossen met vele dier-, bloem-, en plantensoorten. Plitvice is al 56 jaar een nationaal park. Risnjak is een bosrijk gebied in de Dinarische Alpen en het leefgebied van de Lynx.

Tussen al het natuurgeweld door is het heerlijk bijkomen aan de kust. Zoals over de gehele Kroatische kust zijn er vele mooie eilanden zoals Krk en Cres te vinden. Net als in andere regio's van Kroati√ę is het ook in Kvarner heerlijk eten en genieten van al het moois voor toegankelijke prijzen. Het weer is in Kroati√ę in de zomer stabiel en goed.

Accommodaties Kvarner

Appartementen Jasna

The apartments are located in the brand new house. Each apartment is modernly equipped with a satellite TV, air-condition, a coffee machine etc.

Vakantiehuis Kroatie

Ons sfeervolle familiehuis is gebouwd op een berghelling, waardoor het uitzicht prachtig is. De kamers hebben uitzicht op de Adriatische zee.

Vuurtoren Kroatie

Vakantie vuurtorens op verschillende plaatsen in Kroatie.