Proef de sfeer van Kroatië
Kroatie
Istriƫ- Istra

Het schiereiland Istriƫ is ƩƩn van meest toeristisch ontwikkelde gebieden van de Adriatische Zee.

De invloed van de voormalige grootmacht in de regio, Venetiƫ, is goed terug te zien in de vele kleine middeleeuwse stadjes van het gebied. Porec is de bekendste plaats en vormt eigenlijk het hart van het grote aanbod dat de regio op het gebied van toerisme te bieden heeft. Ook zijn er in de streek restanten te vinden van eerdere beschavingen, zoals de Romeinen.

In de regio zijn enkele natuurgebieden te bewonderen. Deze bevinden zich niet alleen aan de kust. Ook in het binnenland zijn mooie landschappen te bezichtigen. Hierdoor is de regio niet alleen interessant voor de doorgewinterde zonaanbidder. U kunt in de natuurgebieden wandelen, mountainbiken of klimmen. Vooral de bergen rond Ucka lenen zich prima voor verschillende buitensporten.
Zeilen is in het kustgebied slechts een van de vele mogelijkheden op het gebied van watersport. De ā€œBrijuni Archipelā€ is een beschermde eilandengroep die bekend staat om haar bijzondere vegetatie en is jaren een populair vakantieoord geweest voor de prominenten der aarde.

De kust kenmerkt zich door standen, baaien en rotspartijen. Hier kunt u genieten van de zon die in het hoogseizoen in deze regio een zekere factor is. Het lekkere eten en de smaakvolle wijn, die horen bij het ontspannen mediterrane leven, zijn natuurlijk ook niet weg te denken uit deze alsmaar in populariteit toenemende regio van Kroatiƫ.


Accommodaties Istriƫ

Appartementen Pavlovic

De appartementen zijn gelegen op het eiland Rab in Kroatiƫ. Ze zijn geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Camping Bor

Camp Bor is situated on the west side of town Krk. In a shadow of a pine and old olive wood there is a endless possibility of coming back and enjoying in the pure nature.

Appartementen Cindrić

We have the opportunity to offer you 3 very comfortable
apartments-studios and two rooms. Each of them has exit to separate terrace.